Laatste nieuws:

, 18 juni 2009 08:15

Egemin en Phoenix gaan procesinformatie doeltreffend beveiligen

Egemin Process Automation en Phoenix Contact gaan samenwerken bij het beveiligen van belangrijke procesinformatie in proces- en productieomgevingen. Egemin gaat daarbij oplossingen aanbieden en implementeren op basis van de mGuard industriële firewalls van Phoenix Contact. Phoenix op zijn beurt zal zorgen voor de opleiding en certificering van de Egemin-engineers die de oplossingen gaan ontwerpen en installeren.

'
1/1

Voor de beveiliging van industriële netwerken biedt de mGuard robuuste functies voor toepassing in de dagelijkse praktijk van diverse industriële omgevingen. De firewall biedt autonome bescherming op maat voor systemen die decentrale 'endpoint' beveiliging vereisen, zoals bijvoorbeeld het geval is in productie- en procesindustrieën, transport- en nutsbedrijven en in producten voor de machinebouw. De mGuard is bij uitstek geschikt voor de beveiliging van ondermeer controllers op remote locaties. Dergelijke apparatuur is in minder dan een dag doeltreffend beveiligd tegen ongewenst bezoek. Egemin zal de mGuard dan ook standaard inzetten in de serviceverbindingen op afstand met de klanten.

 

bron: Engineersonline

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden