Laatste nieuws:

, 17 juni 2009 07:00

Rockwell Automation lanceert Factory Talk Pharma Suite Software

Rockwell Automation beantwoordt met een nieuwe reeks softwareapplicaties aan de vraag vanuit pharmaceutical and biotech manufacturers. De Factory Talk Pharma Suite is een vervolg op de toonaangevende MES software van Rockwell Automation met als basis de geavanceerde technologie van de FactoryTalk Integrated production & Performance Suite.

'
1/1

Factory Talk Pharma Suite bestaat uit een Track&Trace en Weigh&Dispense-functie. Deze volgt materiaal, installaties en personeel bij het productieproces en helpt klanten bij het opstellen van een compleet en correct batch-rapport. Operators worden door van tevoren gedefinieerde werkstromen geleid; het systeem detecteert afwijkingen en legt deze vast. Dit helpt fouten te voorkomen en verkleint de kans op kwaliteitsproblemen en hersteloperaties. De suite bevat ook uitgebreide documentatie en sjablonen, gebaseerd op de nieuwste industriestandaarden zoals GAMP5. Deze versnellen kwaliteitscontrole en validatie op de productielocatie. Factory Talk Pharma Suite is gebaseerd op het geavanceerde Factory Talk Production Centre platform en beproefd in installaties in verschillende industrieën, variërend van groot tot klein. Het fungeert als hefboom naar een service-oriented architecture (SOA) voor een rendabele en flexibele integratie met business- en IT-systemen. Dankzij het objectgeoriënteerde ontwerp is het gemakkelijker en sneller om applicaties te bouwen, te wijzigen en in gebruik te nemen op verschillende locaties. Factory Talk Pharma Suite is modulair, configureerbaar en zeer schaalbaar. Het kan als stand-alone systeem geconfigureerd worden, of als deel van andere business-systemen zoals Enterprise Resource Planning (ERP) of Laboratory Information Management System (LIMS). Reeds gedefinieerde interfacescenario's maken de integratie met dergelijke systemen eenvoudig. ?"Farmaceutische en biotech-bedrijven staan voor aanzienlijke uitdagingen - druk vanuit de markt, nieuwe en strengere regelgeving en hogere eisen ten aanzien van de portfolio", zei René Schwarz, product manager, Life Sciences, Rockwell Automation. "Onze rijke ervaring in de Life Sciences industrie, in combinatie met onze technologie van Factory Talk die behoort tot de beste in zijn soort, sluit aan op de snelle veranderingen binnen de farmaceutische en biotechnische industrie. Wij beschouwen Factory Talk Pharma Suite als een kritisch onderdeel van onze strategie. Wij willen een volledige reeks farmaceutische oplossingen bieden die bedrijven helpen om aan deze complexe eisen te voldoen.Rockwell Automation biedt ook andere industriespecifieke applicaties aan op zijn Factory Talk Production Centre platform voor producenten van medische apparatuur, voedsel, drank en auto's en vrachtauto's, alsmede productie- en performance-managementsystemen de voor discrete, hybride en procesindustrie.

bron: Rockwell Automation

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (26)

30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications
30 mei 2017 - Neurenberg - Messezentrum
Sensor+Test 2017
31 mei 2017 - Veldhoven - Koningshof
Materials 2017
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Electric & Hybrid Marine World Expo
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Marine Maintenance World Expo en Conferentie
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Autonomous Ship Technology Symposium
7 juni 2017 - Helmond, Automotive Campus
Automotive Congress 2017
13 juni 2017 - 's-Hertogenbosch
ATEX & Process Safety congres 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden