Laatste nieuws:

NIEUWEGEIN, 3 juni 2009 16:04

Eerste webshop voor elektronische test- en meetapparatuur

Op initiatief van Rohde & Schwarz Nederland zal vanaf 1 juli 2009 de webshop testenmeetwinkel.nl officieel actief zijn. In deze webshop worden de instrumenten opgenomen van gerenommeerde fabrikanten zoals naast natuurlijk Rohde & Schwarz ook Hameg, sinds 2005 eigendom van Rohde & Schwarz, DekTec, Wohler en Crystal Instruments. Van deze fabrikanten zullen de producten in de prijsklasse tot ca. € 10.000 worden aangeboden.

'
1/1

Het opzoeken en bekijken van informatie over eventueel aan te schaffen meetapparatuur gebeurt in toenemende mate via het internet, zeker als het apparatuur in het lagere prijssegment betreft. Rohde & Schwarz Nederland denkt met deze webshop een uitstekende mogelijk te bieden om eenvoudig en snel tot een juiste keuze voor benodigde meetapparatuur te komen. Een ruim aanbod aan onder andere oscilloscopen, spectrumanalyzers, signaalgeneratoren, powermeters, voedingen en meetapparatuur voor digitale-videotoepassingen. Hieruit kan de elektronicus snel een keuze kan maken voor het meest geschikte instrument. Er kan dan meteen een bestelling worden geplaatst of een offerte worden aangevraagd, die vervolgens aan de afdelingsmanager of inkoopafdeling kan worden getoond voor een verdere aanschafprocedure.

Aanbieding 

Direct op de homepage staat een Aanbieding van de Maand en worden drie recent geïntroduceerde producten speciaal onder de aandacht gebracht. In de toekomst zal het aanbod verder worden uitgebreid.

Testenmeetwinkel.nl werd op de onlangs gehouden beurs Electronics & Automation voor het eerst aan de bezoekers getoond. Deze nieuwe webshop werd zeer positief ontvangen en zal naar verwachting binnen korte tijd dé webshop worden voor iedere meetelektronicus in Nederland.

bron: Rohde & Schwarz Nederland

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden