Laatste nieuws:

, 22 april 2009 10:22

Nedclad Technology uitgeroepen tot maintenance innovator 2009

Op de eerste beursdag van Industrial Maintenance 2009 is voor de derde keer de Industrial Maintenance Innovation Award uitgereikt. Winnaar is NedClad Technology BV geworden met de inzending ‘Mobiel Lasercladden’. Op de stand van Syntens ontvingen zij uit handen van juryvoorzitter Paul d’Hond een cheque ter waarde van € 2.500,00, een trofee, gratis standruimte van 25 m² op Industrial Maintenance 2011 en een gratis advertentie in het Industrial Maintenance Vakblad. Zij mogen zich daarnaast Maintenance Innovator 2009 noemen.

'
1/1
 

Nedclad Technology heeft het al bekende lasercladden mobiel gemaakt, d.w.z. de apparatuur is mobiel gemaakt, waardoor grote en vaak bijna niet te transporteren werkstukken op locatie te repareren zijn. Langdurig, risicovol en kostbaar transport zijn hierdoor niet meer aan de orde. Volgens de jury is NedClad er in geslaagd deze stap te maken zonder structurele aanpassingen of innovaties van de apparatuur. Een mooi voorbeeld van slim dingen combineren en bestaande processen op een andere wijze inrichten. Daarmee is voor de onderhoudssector een belangrijke vooruitgang geboekt. De vakjury: "De Industrial Maintenance Innovation Award beloont ondernemers en ondernemingen die de risico's durven te nemen om producten en diensten te verbeteren en zo de onderhoudssector te versterken. Wij zijn van mening dat NedClad Technology B.V. daarin nog net iets meer heeft laten zien dan de andere vier genomineerden. Daarnaast had de jury ook waardering voor de durf en volharding van het betrekkelijk kleine NedClad-team, dat onzekerheden overwonnen heeft en al in korte tijd toonaangevende opdrachtgevers van de nieuwe aanpak heeft weten te overtuigen."

 

Industrial Maintenance 2009

 

Industrial Maintenance is de meest complete en grootste onderhoudsbeurs van Europa. Nog t/m donderdag 23 april is Ahoy dé ontmoetingsplaats voor onderhoudsprofessionals. Woensdag is de beurs open tot 20.00 uur, op donderdag tot 22.00 uur. De dertiende editie van de vakbeurs telt ruim 320 exposanten en heeft een bijzonder uitgebreid beurs- en congresprogramma. Zie voor meer informatie www.industrialmaintenance.nl. Via de website kunnen professionals zich registreren voor een gratis bezoek aan de beurs.

bron: Industrial Maintenance

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden