Laatste nieuws:

UTRECHT, 9 april 2009 09:55

Publiek beslist mee over ProRail Innovaties

Met acht korte, simpele sneltekeningen brengt ProRail technische innovaties rond het spoor dichter bij het publiek. Elke week verschijnt een nieuw innovatief idee op de website zoinvesteerik.nl. De ideeën zijn zo getekend dat iedereen de ‘slimheid' van het idee kan begrijpen.

'
1/1

ProRail vraagt het publiek om vanaf 20 mei virtueel te investeren in het idee dat zij het beste vindt. Het idee waarin het meest geïnvesteerd wordt, is de publiekswinnaar van de ProRail Prijsvraag. De publiekswinnaar ontvangt een geldbedrag om het idee verder uit te werken en zo de innovatie te stimuleren.

Ook de ProRail prijsvraag innoveert. Het betrekken van het publiek is nieuw. De acht ideeën zijn een selectie uit veertig inzendingen van de ProRail Prijsvraag 08/09 waarbij de professionele omgeving is gevraagd zoveel mogelijk innovatieve oplossingen te bedenken om het traject Utrecht - Den Haag CO2-neutraal te maken. Drie van de acht inzendingen zijn eerder gekozen door de vakjury.

Tussen 8 april en 20 mei verschijnt elke week een nieuw idee op zoinvesteerik.nl. Op 20 mei start de stemperiode en op 3 juni worden de winnaars van de ProRail Prijsvraag en de ProRail Publieksvraag bekend gemaakt.

bron: ProRail

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden