Laatste nieuws:

, 2 april 2009 00:00

Henk Broeke nieuwe Maintenance Manager 2009

Henk Broeke van Royal FrieslandCampina is de nieuwe Maintenance Manager of the Year 2009. Dit werd tijdens het Industrial Maintenance congres bekend gemaakt.

'
1/1

De jury, onder voorzitterschap van Arjo Klijn, prees Broeke om zijn grote betrokkenheid bij zijn medewerkers. ‘Broeke is zowel een beheerder als innovator', aldus oud-NVDO-voorzitter Arjo Klijn, die na vijf jaar afscheid nam van het juryvoorzitterschap.

 

Effectieve organisatie

Voor Broeke zijn een goede werkvoorbereiding en een goed ingericht onderhoudsbeheersysteem van groot belang. Daarnaast streeft hij een effectieve organisatie na, die de juiste dingen, juist doet en zich proactief opstelt. Andere belangrijke drijfveren van Broeke zijn innovatie, een goede samenwerking en een gemotiveerd team met vertrouwen en trots. Broeke heeft voor de komende vijf jaar als doel gesteld om de ketenkosten verder te verlagen.
Broeke zelf reageerde enthousiast op zijn nieuwe titel: "Ik ben er erg trots op en zie dit zeker als een bekroning op het werk wat er de afgelopen jaren verricht is en als technische organisatie neergezet is. Ik had niet verwacht dat dit zo zou gaan. Zeker met de twee andere supersterke genomineerden naast me was het erg spannend.
"

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden