Laatste nieuws:

DEN BOSCH, 26 maart 2009 11:30

Uitdagingen en hete hangijzers in motion control

EasyFairs Mocon, dé vakbeurs over 'Motion Control' in 'Factory Automation' geeft een meer dan volledig overzicht van de jongste innovaties op het gebied van motion control, productieautomatisering, controle & besturingssystemen en handling & assembling.

Philippe van Dyck, exhibition manager van easyFairs NV'
Philippe van Dyck, exhibition manager van easyFairs NV
Rechts
1/2

De 150 exposanten presenteren hun productgamma's,services én noviteiten op gebied van motion control in factory automation Concreet kunnen de bezoekers volgens de organisatoren rekenen op het allerbeste betreffende besturingstechnieken, mechatronica, sensoren, beeldverwerking, besturingssoftware, positioneringen, veldbussystemen, robotics & engineering en industriële netwerken.

Brancheverenigen 

Ook staan er relevante brancheverenigingen en organisaties op easyFairs Mocon. Naast het behartigen van de nationale en internationale belangen van leden is het promoten van het vakgebied bij zowel het bedrijfsleven, onderwijs als de overheid een belangrijke tak van de FEDA. Het initiëren en uitbreiden van de aandrijf- en automatiseringstechniek gerichte opleidingen en het vergroten van de interesse bij jongeren voor een carrière in de techniek behoort eveneens tot de FEDA-missie.

Profibus Nederland heeft zich tot doel gesteld Profibus te promoten en daarnaast de belangen van haar leden te behartigen. Deze zijn eindgebruikers, system integrators, opleidingscentra, elektronicaontwikkelaars en leveranciers. Deze editie brengt Profibus Nederland een presentatie over IO-Link en Profinet.

Learnshops 

Naast het uitgebreide exposantenaanbod wordt er ook een uitgebreid programma learnShops georganiseerd. Deze seminars, of case studies richten zich op de belangrijkste uitdagingen en hete hangijzers in de motion control sector. De onderwerpen werden zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met de mediapartner a&b. Het betreft een serie lezingen van zowel fabrikanten als klanten van standhouders die ingaan op onderwerpen zoals richtlijnen voor machinebouwers, energie-efficiëntie, sensorselectie, enz. De nadruk ligt altijd op het verschaffen van informatie, die door bezoekers praktisch kan worden toegepast op de werkplek; zij onderscheiden zich hierdoor duidelijk van (commerciële) productpresentaties.

bron: easyFairs

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden