Laatste nieuws:

, 18 maart 2009 09:57

Asian Drives nieuwe speler op aandrijfmarkt

Asian Drives brengt vanaf heden een breed programma kwalitatief hoogwaardige en betaalbare elektromechanische aandrijvingen op de markt.

'
1/1

Het bedrijf, dat sinds kort is gevestigd aan de Vennestraat 4b in Lisse, bedient de Nederlandse markt van machinebouwers onder meer met motorreductoren, draai- en gelijkstroommotoren, wormwielreductoren, spindelhefelementen, grote tandwielkasten, frequentieregelaars, planetaire reductoren, tandheugels, kettingen en koppelingen. De producten zijn volledig uitwisselbaar met productlijnen van grote Europese aanbieders van aandrijfoplossingen. In het pand in Lisse heeft Asian Drives de beschikking over ruime  bedrijfsfaciliteiten. Van hieruit wordt de levering van producten gecombineerd met een klantgerichte dienstverlening. Naast een op de eisen van de klant afgestemd order- en leveringsproces, biedt het bedrijf technische ondersteuning en advies bij de keuze en realisatie van aandrijfsystemen en -componenten. Het nieuwe pand van Asian Drives biedt alle ruimte voor grote (klant)specifieke voorraden. Daarnaast beschikt het bedrijf tevens over eigen assemblage-mogelijkheden, waardoor aandrijvingen op maat kunnen worden samengesteld.

bron: Asian Drives BV

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (9)

16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden