Laatste nieuws:

, 18 maart 2009 09:51

Hansen levert eerste tandwielkast uit Chinese Fabriek

Hansen Transmissions International N.V., producent en leverancier van tandwielkasten voor windturbines heeft de eerste tandwielkast geleverd vanuit haar nieuwe fabriek in het Beichen Hi-tech Industrial park in Tianjin.

 

 

 

De levering van de eerste tandwielkast vanuit de nieuwe fabriek voor assemblage en test, op een terrein van 250.000 m² in het Beichen Hi-tech Industrial park in Tianjin, werd gerealiseerd 6 maanden na de start van de bouwwerken in september 2008. Deze eerste tandwielkast zal ingezet worden in een turbine van 2.1 MW van Suzlon. De fabriek in Tianjin zal verder uitgebouwd worden naar het model van de fabriek voor tandwielkasten in Lommel, België, en zal gebruik maken van dezelfde machines en productieprocessen. Ivan Brems, CEO van Hansen Transmissions: "De levering, op tijd en binnen het budget, van de eerste tandwielkast vanuit onze Chinese fabriek, is een nieuwe mijlpaal voor Hansen. Deze nieuwe fabriek in China laat Hansen toe om nu ook producten van hoge kwaliteit leveren in China, naast de bestaande fabrieken in België en China."

bron: ANTHONISSEN & ASSOCIATES N.V.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden