Laatste nieuws:

NIEUWEGEIN, 4 maart 2009 21:40

Metaalunie biedt actieve ondersteuning bij internationaal ondernemen

De Koninklijke Metaalunie heeft haar agenda voor de komende periode gevuld met reizen naar zowel verre als nabijgelegen markten. Met dit programma biedt de Koninklijke Metaalunie een uitgebreid en gevarieerd pakket van activiteiten voor ondernemers in het mkb-metaal met internationale ambities. Een groot deel van de reizen wordt georganiseerd in opdracht van de EVD, een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken.

'
1/1
Handelsreizen zijn een uitgelezen kans om contacten te leggen met potentiële handelspartners en in een kort tijdsbestek een buitenlandse markt te verkennen. De reizen zijn zeer intensief.
De handelsreizen voorzien in een voor deelnemers op maat gemaakt afsprakenschema en een aantal collectieve onderdelen. De prijs van € 500,- voor de complete organisatie en matchmaking is zonder meer ondernemersvriendelijk te noemen. Deze kosten zijn exclusief reis en verblijf.
Een overzicht van het programma 

Italië
Samen met Link2Italy organiseert de Metaalunie van 5 tot en met 8 april 2009 een handelsreis naar het noordoosten van Italië. De focus van deze reis ligt op de metaalsector rond de steden Treviso en Verona. Inschrijving voor deze missie is gesloten.

Polen
De Metaalunie en Eunite organiseren van 7 tot en met 10 juni 2009 een handelsmissie naar Krakow en Katowice, een industrieregio met een sterke focus op de metaalsector. De recente ontwikkeling van verkoop middels een distributeur biedt (nieuwe) kansen voor Nederlandse bedrijven. Polen investeert de komende jaren, met financiële steun uit structuurfondsen van de EU, 19 miljard euro in infrastructurele projecten en bereidt zich voor op het EK 2012. Na afloop van de missie, die in het teken staat van matchmaking, wordt individuele ondersteuning geboden bij het opvolgen van opgedane contacten. > lees meer

Subsidieregeling voor startende exporteurs

De Metaalunie voert in opdracht van de EVD, een agentschap van het ministerie van Economische Zaken, de subsidieregeling prepare2start uit voor het mkb-metaal. De Metaalunie is uw aanspreekpunt en begeleidt u bij het gehele traject. De regeling voor bedrijven die gebruik maken van de PSB-regeling blijft gedurende de looptijd van het project onveranderd. > lees meer

bron: Koninklijke Metaalunie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Pilz Nederland

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (15)

28 maart 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
RailTech 2017
5 april 2017 - 's-Hertogenbosch - Brabanthallen
Automation 2017
11 april 2017 - Rotterdam - Ahoy
Maintenance NEXT
24 april 2017 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe
9 mei 2017 - Eindhoven - Evoluon
Safety Event 2017
9 mei 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Maritime Industry 2017
9 mei 2017 - Hengelo - Thales
Virtual reality training & simulatie in de industrie
30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden