Laatste nieuws:

UTRECHT, 23 februari 2009 14:01

Bedrijfsleven aan de slag tijdens Make a Difference Day

Op 20 en 21 maart staat vrijwilligerswerk centraal tijdens de vijfde Make a Difference Day (MADD). MADD is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij naast tienduizenden Nederlanders ook veel bedrijven zich inzetten voor de samenleving. Overal in Nederland worden activiteiten georganiseerd. Ook veel BN-ers, VIPS en leden van de Koninklijke Familie en de politiek doen vrijwilligerswerk tijdens MADD. MADD wordt sinds 2005 in Nederland georganiseerd naar Engels en Amerikaans voorbeeld

'
1/1

MADD is bij uitstek geschikt voor bedrijven om aan mee te doen. Het is een laagdrempelige manier om te starten met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen of te laten zien wat een bedrijf op dat vlak al onderneemt. Ze kunnen bijvoorbeeld met hun medewerkers vrijwillig een klus aanpakken, gratis advies geven aan een vrijwilligersorganisatie of vergader-,  kopieerfaciliteiten, media en netwerken beschikbaar stellen. Bedrijven die deelnemen, liften mee op de publiciteit van een landelijk gerenommeerd evenement. Meedoen is goed voor de samenleving én het bedrijf. Het kan zakelijk ook veel opleveren, zoals gemotiveerde medewerkers, een goed imago, blikverruiming, toegang tot nieuwe netwerken en media-aandacht.

Meedoen is eenvoudig. Op www.madd2009.nl/bedrijven staan handige tips en hulpmiddelen, als stappenplannen, voorbeelden van activiteiten, gegevens van ondersteunende organisaties en gratis promotiemateriaal. Bedrijven die meedoen, kunnen hun activiteit of bijdrage aanmelden bij maddinbedrijf@movisie.nl. Dan worden ze met logo en omschrijving van hun activiteit of bijdrage vermeld op de bedrijvenpagina op de website, ontvangen gratis promotiemateriaal en liften mee op de landelijke publiciteit.

Organisatoren en partners

MADD is een initiatief van Movisie, Vereniging NOV en het Oranjefonds. Het ministerie van VWS maakt MADD mede mogelijk. Organisaties en bedrijven als MVO Nederland, Fortis Foundation, Univé Verzekeringen en Rabobank zijn actief betrokken bij MADD.

bron: Movisie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rotero Holland bv

Rollon Lineairtechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (3)

7 maart 2017 - Veldhoven - NH Conference Centre Koningshof
RapidPro 2017
5 april 2017 - 's-Hertogenbosch - Brabanthallen
Automation 2017
9 mei 2017 - nnb
Safety Event 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden