EINDHOVEN, 15 februari 2009 16:07

Honderd bedrijven present op bedrijvendag TU/e

Honderd bedrijven presenteren zich dinsdag 17 februari aan ruim 1200 studenten van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Dat gebeurt tijdens de Bedrijvendag, een evenement in het auditorium en hoofdgebouw van de TU/e. De deelnemende bedrijven zetten informatiestands neer en verzorgen lezingen. Vorig jaar waren 80 bedrijven present, nu dus honderd. Op de Bedrijvendag kunnen studenten van alle studierichtingen en studiejaren zich oriƫnteren op de arbeidsmarkt.

De Bedrijvendag is onderdeel van zogenoemde wervingsdagen, die georganiseerd worden door en voor studenten. Er zijn ook trainingsdagen en gesprekkendagen met onder meer sollicitatietraining, persoonlijkheidstest en cv-check.

President-directeur van Shell Nederland, Peter de Wit, opent de Bedrijvendag om 9.45 uur met een voordracht. Aansluitend gaat de Shell-topman in gesprek met een vijftal studenten.
De rest van de dag staan bedrijfspresentaties op het programma. Daarin komen vaak de marktpositie en activiteiten van het bedrijf aan bod, maar ook de bedrijfscultuur en de mogelijkheden voor nieuwe starters.
Voor meer informatie, zie de site: www.wervingsdagen.nl/.

Programma Bedrijvendag TU/e 17 februari
  9.45 - 10.15 uur   Opening door Peter de Wit, president-directeur Shell Nederland BV
10.30 - 15.45 uur  Diverse bedrijfspresentaties
16.00 - 16.45 uur  Cabaretvoorstelling Op Sterk Water
16.45 - 18.00 uur  Afsluiting met hapje en drankje

bron: TU Eindhoven

Foto's:

Peter de Wit

Pter de Wit, president van Shell Nederland, opent de bedrijvendag

© Aandrijvenenbesturen.nl