Laatste nieuws:

NIEUWEGEIN, 4 februari 2009 23:21

Metaalunie organiseert handelsmissie naar Polen

De Koninklijke Metaalunie organiseert in opdracht van de EVD (agentschap van het ministerie van Economische Zaken) en in samenwerking met haar steunpunt Eunite, van 7 tot en met 10 juni 2009 een handelsmissie naar Krakow en Katowice. De huidige economische situatie vraagt van ondernemers creativiteit en inventiviteit om nieuwe kansen te onderzoeken. Deelname aan deze handelsmissie kan daarin een goede ondersteuning bieden.

'
1/1

Polen is een belangrijke opkomende exportmarkt voor het Nederlandse bedrijfsleven. De regio's rond Krakow en Katowice zijn traditioneel sterke industriële regio's, ook voor de metaalindustrie. Momenteel verkeert de metaalindustrie in Polen in een expansiefase waarbij verkoop nog in 80% van de gevallen direct aan de eindgebruiker geschiedt. De recente ontwikkeling van verkoop via een distributeur creëert mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven om de verkoopkanalen te betreden. De regio huisvest o.a. automobielproducenten en telt diverse centra voor Research & Development. In Katowice zijn hightechindustrie en elektronica sterk vertegenwoordigd. Verder investeert Polen de komende jaren, met financiële steun uit structuurfondsen van de EU, 19 miljard euro in infrastructurele projecten en zullen de voorbereidingen voor het EK 2012 een flinke impuls geven aan de economische ontwikkeling van het land.

Het doel van deze missie is om startende exporteurs te ondersteunen op de Poolse markt en hen in contact te brengen met potentiële Poolse handelspartners. Met behulp van een matchmakingprogramma wordt voor elke deelnemer een aantal potentiële zakenpartners geselecteerd. Naast individuele matchmaking is er voldoende ruimte voor collectieve activiteiten, waarbij veel aandacht zal zijn voor de culturele aspecten van het zakendoen in Polen.

Op de website van de Metaalunie is alle informatie over deze handelsmissie te vinden, zoals het programma, de deelnemersvoorwaarden en een link naar het aanmeldingsformulier op de website van de EVD.

bron: Metaalunie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (34)

6 september 2017 - Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam – WPC
10 jaar Platform Schone Scheepvaart
12 september 2017 - Hilvarenbeek, Hilvaria Studio’s
AluminiumNext
13 september 2017 - Garching (D), FZG, TU München
7th International Conference on Gears 2017
19 september 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Technische Industriële Vakbeurs
21 september 2017 - Vianen, Pilz Nederland
Vrouwen in de techniek
21 september 2017 - Veldhoven, *techniekHuys
ROS-Industrial
26 september 2017 - Gorinchem - IMC Test & Measurement
IMC Test & Measurement Days
27 september 2017 - Coventry (UK), Windmill Village Hotel
FLIR International User Conference

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden