DEN HAAG, 28 januari 2009 16:03

Electroproject eerste Solution Partner voor Siemens Standard & Large Drives

Electroproject Aandrijftechniek is de eerste Solution Partner van Siemens Nederland voor Standard Drives & Large Drives. Het partnerschap is het resultaat van een al meer dan 15 jaar durende samenwerking tussen beide bedrijven.

Electroproject (Business Unit van GTI Experts) telt 35 medewerkers en beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van het selecteren, programmeren en onderhouden van de Siemens aandrijvingen. De belangrijkste markten en toepassingsgebieden waarin het bedrijf opereert, zijn:

  • hoogdynamische land- en scheepskranen, verkeersbruggen en speciale applicaties;
  • offshore installaties zoals lieren, pijplegsystemen en aandrijvingen op booreilanden;
  • industriële productielijnen en machinebouw;
  • pompen en ventilatoren in de HVAC, in combinatie met het zelf ontwikkelde Flowspeed regel- en besturingssysteem;
  • drinkwater, waterzuiveringsinstallaties, gemalen en transportpompen;
  • scheepsaandrijvingen, zowel boegschroeven als hoofdaandrijvingen;
  • aandrijvingen voor rollercoasters in pretparken.

De serviceafdeling van Electroproject is 24 uur per dag bereikbaar en levert ook maatwerk, zoals onderhouds- en/of servicecontracten met een gegarandeerde opkomsttijd, of de mogelijkheid van wereldwijde inbedrijfstelling en serviceverlening.

De Sinamics aandrijffamilie van Siemens, voor vermogens van 120 W t/m 4 MW (ook watergekoeld), vormt een belangrijk onderdeel van dit partnerschap. Wereldwijd heeft Siemens inmiddels enige honderden partners met de kwalificatie van Certified Siemens Automation Solution Partner. Door het behalen van het Siemens-certificaat kwalificeren deze bedrijven zich als partner voor deskundig advies, engineering, implementatie en nazorg van projecten.

Electroproject Aandrijftechniek, Computerweg 21, 1033 RH Amsterdam
tel.: +31 (0) 88 - 4849250
e-mail: sales@electroproject.nl
internet: www.electroproject.nl/

bron: Siemens

Foto's:

Electroproject

Electroproject Aandrijftechniek, dat recentelijk een nieuw onderkomen heeft betrokken in Amsterdam, is de eerste Solution Partner van Siemens Nederland voor Standard Drives & Large Drives. Het partnerschap is het resultaat van een al meer dan 15 jaar durende samenwerking tussen beide bedrijven (Siemens persfoto).

© Aandrijvenenbesturen.nl