, 20 januari 2009 16:11

Integrated Machine Building Solution Seminars

Rockwell Automation organiseert op 3, 4 & 5 februari 2009 in drie verschillende regio's de Rockwell Automation Integrated Machine building Solution Seminars. Tijdens deze dag komen actuele en nuttige workshops en presentaties aan bod op het gebied van vier thema's.

3 februari 2009
Conferentiecentrum/Hotel Zonheuvel, Doorn

4 februari 2009
Golden Tulip, Weert

5 februari 2009
Conferentiecentrum Bovendonk, Hoeven

Vier thema's

Industrieel EtherNet; beïnvloedt als open standaard ‘total cost of ownership'
Ethernet wordt in toenemende mate toegepst door lagere totale kosten en een verbeterd aanpassingsvermogen aan veranderende behoeften in organisaties. Open structuur, combinaties van real-time control, machineveiligheid, high speed positionering alsmede optimale beschikbaarheid van productiedata in organisaties voeren in toenemende mate de boventoon.

Machineveiligheid; de uitdaging is de nieuwe ontwikkelingen voor te blijven.
Alles over geïntegreerde veiligheidsoplossingen. Verbeter productiviteit en efficiëntie en neem kennis van o.a. nieuwe normen & richtlijnen, veiligheidsvoorwaarden en machinespecificaties, de "Safety Lifecycle", praktische toepassingen in het ontwerp en de bouw van machines en risicoanalyse en evaluatie.

Connected Components Building Blocks; snel te implementeren door middel van eenvoudige, al voorbereide besturingsoplossingen
Ook voor relatief eenvoudige stand-alone machines zijn er complete besturingsoplossingen voorhanden. Op basis van de MicroLogix PLC's, de nieuw ontwikkelde Panel View Component Displays en PowerFlex frequentieomvormers is er standaard programma code ontwikkeld, met voorbereide parameter instellingen voor de producten, die in combinatie met de tekeningen en materiaal lijsten uw ontwerp- en integratiekosten verlagen. Deze complete oplossingen zijn naadloos uit te breiden met Rockwell's veiligheidscomponenten.

Compact Machine Solutions; volledige integratie met middelgrote automatiseringssystemen
Van een unieke machine tot een gehele productielijn: Rockwell Automation Integrated Architecture biedt functionele en optimale voordelen voor alle automatiseringsvraagstukken, waarbij compleet geintegreerde besturingen ten aanzien van uw machines en processen voorop staan. Leer hoe Integrated Architecture in zijn simpelste vorm, Compact Logix, kan helpen om meer uit machines te halen en concurrentievoordeel te optimaliseren. 

bron: Rockwell Automation

Foto's:

Rockwell

© Aandrijvenenbesturen.nl