Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 19 november 2008 16:54

FEDA krijgt directeur en nieuwe voorzitter

FEDA krijgt een nieuwe voorzitter en een directeur. De ‘nieuwe fase' van de FEDA is dynamisch van start gegaan. Tijdens de algemene ledenvergadering begin november, werden de nieuwe plannen en statuten goedgekeurd.

Nieuwe FEDA-voorzitter Egbert Stremmelaar...'
Nieuwe FEDA-voorzitter Egbert Stremmelaar...
Rechts
1/2

Lucas Wintjes kon de voorzittershamer in vertrouwde handen overdragen aan Egbert Stremmelaar. Een nieuwe voorzitter was nodig omdat Wintjes per 1 januari 2009 is benoemd tot Executive Vice President Sales Industrial Hydraulics bij Bosch Rexroth AG in Duitsland.
De FEDA heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke metamorfoses doorgemaakt.  Inmiddels is de FEDA met meer dan 220 leden de belangrijkste branchevereniging op het gebied van aandrijf- en automatiseringstechniek in Nederland.  

Nieuwe voorzitter

Egbert Stremmelaar is al vele jaren bestuurslid van de FEDA en heeft veel ervaring in de branche. Hij is een belangrijke promotor geweest van het ontwikkelen van nieuwe onderwijsprogramma's en heeft als actief en inspirerend lid van de onderwijscommissie aan de basis gestaan van de totstandkoming van nieuwe opleidingen (bijv. mechatronica) en gerichte cursussen (in samenwerking met gespecialiseerde onderwijsinstanties). Stremmelaar is Business Unit Director Elektrische- en Mechanische Aandrijvingen bij Eriks Aandrijftechniek en krijgt van deze organisatie de ruimte om zijn voorzitterschap van de FEDA op professionele wijze te kunnen invullen.   

Nieuwe directeur

Ook nieuw is dat André Braakman (tot voor kort Branchemanager bij FME-CWM), is benoemd tot directeur van de FEDA. Hierdoor zal de FEDA meer ‘slagkracht' krijgen omdat Braakman een aantal uitvoerende taken van het bestuur zal gaan overnemen. Hierdoor kan het bestuur zich meer richten op strategische kwesties en het ontwikkelen van (nieuwe) beleidslijnen. De benoeming van André Braakman tot FEDA-directeur heeft direct te maken met de nieuwe fase die de FEDA is ingegaan. Hierbij ligt het accent meer op het ontplooien van activiteiten vanuit de commissies en secties en daarbij gaat het secretariaat, aangestuurd door André Braakman een belangrijker rol spelen. De FEDA zal hierdoor een nog dynamischer en actiever branchevereniging worden en nog beter kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

bron: Feda

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (29)

6 september 2017 - Den Haag
10 jaar Platform Schone Scheepvaart
12 september 2017 - Hilvarenbeek, Hilvaria Studio’s
AluminiumNext
13 september 2017 - Garching (D), FZG, TU München
7th International Conference on Gears 2017
19 september 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Technische Industriële Vakbeurs
21 september 2017 - Vianen, Pilz Nederland
Vrouwen in de techniek
28 september 2017 - Barneveld, Midden Nederland Hallen
Business Software Event 2017
3 oktober 2017 - Maarssen, De Fabrique
Engineering in Food and Beverage
4 oktober 2017 - Eindhoven, Van der Valk Hotel
Software-Centric Systems Conference

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden