Laatste nieuws:

, 24 oktober 2008 14:15

Voorbereiding Electronics & Automation 2009 gestart

De voorbereiding voor Electronics & Automation 2009 is gestart. Van 27 tot en met 29 mei 2009 komt de complete elektronicabranche uit de Benelux bijeen tijdens de enige echte elektronicabeurs. Ongeveer 130 tot 140 bedrijven presenteren zich drie dagen lang in hal 8 van Jaarbeurs Utrecht.

'
1/1

De organisatie, de Nederlandse brancheorganisatie voor Industriële Elektronica en haar koepel, FHI, federatie van technologiebranches, gaat ook in 2009 verder met het efficiënte concept: standaard- en betaalbare stands, activiteiten op de beursvloer gecombineerd met een ‘zwaar' conferentieprogramma.

Hoewel de inschrijving onlangs geopend is, kan de organisatie melden dat een kleine zeshonderd vierkante meter, van de beschikbare 3.600, al ingevuld is. Dit betekent dat het organiserend bureau qua inschrijvingen voor ligt op het schema van 2007, een editie die door zowel de exposanten als bezoekers goed beoordeeld is. De verwachting voor Electronics & Automation 2009 is dan ook dat het met de inschrijvingen voorspoedig zal lopen.

Niveau bewaakt 

Het niveau van Electronics & Automation 2009 zal niet alleen door de brancheorganisatie worden bewaakt als het gaat om de uitvoering van de stands of de aankleding van de hallen, maar zeker ook wat betreft het conferentieprogramma. Net als twee jaar geleden zal FHI zorgen voor hoogwaardige seminars inspelend op actuele thema's. Onderwerpen die aan bod zullen komen, liggen op het vlak van de sensoren, de digitale telecommunicatie, tomorrow's electronics én het energiegebruik en duurzaam ontwikkelen.

Gadget 

Na het succes van de gratis WiFi-Sniffer tijdens Electronics & Automation 2007 zal ook tijdens de editie volgend jaar in mei een elektronica gadget ontwikkeld en uitgegeven worden. Een aantal exposanten produceert gezamenlijk een gadget, waarna de bezoeker bij diverse stands verschillende onderdelen ophaalt die uiteindelijk in elkaar worden gezet tot een totaalproduct. De activiteit biedt, zoals HET Instrument 2008 heeft laten zien, enthousiaste contactmomenten waardoor de beursbeleving voor zowel de exposant als de bezoeker optimaal is.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (19)

23 oktober 2017 - Aken, RWTH
Optics Week
24 oktober 2017 - Gorinchem, Evenementenhal
Recycling 2017
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
8 november 2017 - Assen, TT-Hall
Main Industry
9 november 2017 - Nieuwegein, De Kom
Master of Safety
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden