Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 21 oktober 2008 00:00

Tegema ontwikkelt, innoveert en realiseert in Twente

Na een intensieve voorbereiding heeft de Tegema Group een nieuwe stap gezet in de uitvoering van haar strategische expansie plannen. Naast haar vestigingen in Eindhoven, Arnhem en Tsjechië is een nieuwe vestiging in Oost Nederland opgestart. Per oktober is de Tegema Group operationeel vanuit haar nieuwe vestiging in Enschede.

Kennispark Twente'
Kennispark Twente
1/1

Met ruim dertig jaar ervaring in product- en systeemontwikkeling, productieautomatisering en bedrijfs­mechanisatie is Tegema geen onbekende in Oost Nederland en meer specifiek in Twente. De keuze voor Enschede als locatie voor haar nieuwe vestiging heeft Tegema in samen­werking met Kennispark Twente, BTC Twente en Oost NV gemaakt. Van deze partijen heeft Tegema op diverse vlakken ondersteuning ontvangen waarna de keuze gemakkelijk was.

Kennispark Twente had eerder al vastgesteld dat er een sterke behoefte in de regio is om bedrijfscompetenties op het gebied van pen- en regievoering uit te breiden. Dit is noodzakelijk om in de regio een nieuwe impuls voor high-tech innovatie te bewerkstelligen. Twee jaar geleden werden hiertoe de eerste contacten met Tegema gelegd. Vanuit de nieuwe vestiging ligt het zwaartepunt op projectmanagement, penvoerderschap en clustermanagement. Tegema wil een samenbindende rol vervullen in regionale en inter-regionale projecten. De vestiging in Enschede past in de strategie van de Tegema om naast volumegroei tevens haar technologiebasis te verbreden en haar klanten verder te ontzorgen.

 "Tegema heeft een sterke track record in project management en penvoerderschap.", aldus Willem van Reisen, Operationeel Directeur van de Tegema Group "Als penvoerder zijn we de regisseur en coördinator van uitdagende ontwikkelprojecten. Vanuit die achtergrond willen we de competenties inbrengen voor het realiseren van grotere ‘regioversterkende' projecten".

Over de Tegema Group

De Tegema Group is de projectenorganisatie op het gebied van product- en systeemontwikkeling, productieautomatisering en bedrijfsmechanisatie. De Tegema Group is actief in de markt van high-tech systems, speciaal machinebouw en voertuigontwikkeling.  Tegema ontwikkelt, innoveert en realiseert voor haar klanten: speciaalmachines, testequipement, fijnmechanische apparatuur en microtechnologische systemen en modules. De Tegema Group is werkzaam voor o.a. productiebedrijven, system suppliers en OEM'ers. Tegema heeft kantoren in Eindhoven, Arnhem, Enschede en Tsjechië.

bron: Tegema

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden