Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 6 oktober 2008 13:27

Effectief kennis opdoen en netwerken tijdens Open Innovation Experience 2008

Op 21 oktober organiseert netwerkorganisatie Flevum voor de vierde keer op rij de Open Innovation Experience 2008 op de High Tech Campus in Eindhoven. Dit event is toegankelijk voor iedere professional met een oog voor innovatie, business development en R&D. Dit jaar ligt de focus op het verbinden van technologie aan business en kapitaal.

'
1/1
Het evenement biedt een combinatie van inhoudelijke programma's, expertmeetings en showcases zodat een ideaal platform gecreëerd wordt om nieuwe contacten op te doen. Onderscheidend is dat deelnemers niet alleen bijgepraat worden over iedere vorm van innovatie in de zakelijke markt, maar ook de gelegenheid hebben om met experts in gesprek te treden. Daarnaast is er een mooie dwarsdoorsnede van de huidige technologische ontwikkelingen te zien tijdens negen elevator pitches van nieuwe ondernemingen aan het einde van de dag.

Het programma, dat om 10.00 uur begint met een ontvangst, wordt geopend door keynote sprekers Frans van Houten, President en CEO van NXP en Rob van 't Hullenaar, voorzitter van de Raad van Bestuur van Máxima Medisch Centrum. Zij zullen dieper ingaan op het onderwerp ‘Market driven innovation'. Aansluitend beginnen de presentaties en workshops.

Om 13.00 uur worden verschillende lunchmeetings met experts georganiseerd zodat in een informele sfeer gesproken kan worden over de huidige ontwikkelingen in verschillende marktsegmenten. Waarna om 15.00 uur weer een ronde volgt van presentaties en workshops. Vanaf 16.00 uur komen de negen elevator pitches aan bod die door een expertpanel van repliek worden gediend. Ook de zaal kan reageren en uiteindelijk eventuele interesse kenbaar maken. De dag eindigt met een receptie.

Om bij de diverse bezoeken aan de Campus residents de voeten van de deelnemers te sparen, heeft Volvo De Beemd 20 auto's ingezet als transfermiddel op de campus.

Kijk hier voor een uitgebreider programma

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

Pilz Nederland

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (25)

30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications
30 mei 2017 - Neurenberg - Messezentrum
Sensor+Test 2017
31 mei 2017 - Veldhoven - Koningshof
Materials 2017
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Electric & Hybrid Marine World Expo
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Marine Maintenance World Expo en Conferentie
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Autonomous Ship Technology Symposium
7 juni 2017 - Helmond, Automotive Campus
Automotive Congress 2017
13 juni 2017 - 's-Hertogenbosch
ATEX & Process Safety congres 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden