DALFSEN, 18 september 2008 13:42

Certified PROFIBUS-trainingen bij ATS Applied Tech Systems

ATS Applied Tech Systems in Dalfsen is onlangs geaccrediteerd door PROFIBUS Nederland. Door deze erkenning is ATS in staat de wereldwijd erkende training Certified PROFIBUS Engineer en Certified PROFIBUS Installer aan te bieden.

Bert van der Linden, senior lecturer IA&IT bij ATS, is bijzonder verheugd over deze nieuwe ontwikkeling: "Wij willen graag kennis en ervaringen uitwisselen, zowel met gebruikers uit de industrie als met andere leden. ATS biedt trainingen in verschillende technologiën en platformen. PROFIBUS en PROFINET zijn heel open en onafhankelijk en passen daarom uitstekend bij onze benadering van de markt."

Certificering
De certificaten die te behalen zijn in de training Certified PROFIBUS Engineer en Certified PROFIBUS Installer zijn door PROFIBUS International wereldwijd geaccrediteerd. PROFIBUS Nederland certificeert de deelnemers van deze training na het behalen van het examen. De deelnemers zijn daarna officieel geregistreerd onder de titel "Certified Engineer".

Informatie
Binnenkort zal ATS de eerste trainingen Certified PROFIBUS Engineer en Certified PROFIBUS Installer verzorgen. Meer informatie over Profibus Engineer | Profibus Installer vindt u op de home page van onze website onder Training Nieuws.

Applied Tech Systems

Foto's:

Certified PROFIBUS-trainingen bij ATS Applied Tech Systems

© Aandrijvenenbesturen.nl