Laatste nieuws:
Groneman

GRONEMAN B.V.

Nieuwsbriefgedreven in aandrijven

uw toeleverancier op het gebied van:

  • Aandrijftechniek

  • Besturingstechniek

  • Verbindingstechniek

De ontwikkelingen in de techniek staan niet stil. U wilt voortdurend gebruik maken van de nieuwste producten in de markt. Onze leveranciers zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en productverbeteringen.

Deze kennis geven wij graag aan u door.

 

Door intensief contact met de leveranciers en regelmatige bezoeken aan de fabrieken blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken in de markt.

 

Persoonlijk contact met u vinden wij zeer belangrijk. Om een goed beeld van uw activiteiten te krijgen, komen wij graag bij u op bezoek. Maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in Hengelo.   

AANDRIJFTECHNIEK

AandrijftechniekAandrijftechniek bij Groneman

Heeft u een verstelling nodig of moet uw machine beveiligd worden? Dan geeft de afdeling Aandrijftechniek graag antwoord op uw vragen. Wij hebben de vertegenwoordiging van een aantal leveranciers op het gebied van mechanische aandrijvingen zoals veiligheidskoppelingen en remmen, hefschroefspindels en cardanassen en cardankoppelingen.

 

 Leveringsprogramma Aandrijftechniek

 

 


meer Aandrijftechniek..

 

 

BESTURINGSTECHNIEK

BesturingstechniekBesturingstechniek bij Groneman

Het automatiseren oftewel de Motion Control van uw productieproces. Dat is waar onze afdeling Besturingstechniek u mee kan helpen. Lineaire servomotoren, tandwielkasten of een kant en klaar positioneringssysteem of pick & place toepassing zijn enkele voorbeelden.

  

 Leveringsprogramma Besturingstechniek 

 

 


meer Besturingstechniek..

 

 

VERBINDINGSTECHNIEK

VerbindingstechniekVerbindingstechniek bij Groneman

Verbinden, lijmen, afdichten, ingieten van elektronische componenten, schroeven: het leveringsprogramma van de afdeling Verbindingstechniek biedt hiervoor diverse mogelijkheden. U kunt in alle gevallen rekenen op een stevige constructie waar u hoge eisen aan mag stellen.


 Leveringsprogramma Verbindingstechniek
  

 

 


meer Verbindingstechniek..

 

 

NIEUWSBERICHTEN

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons programma!

 

23-05-2014 ROBA-DSM, askoppeling met geïntegreerde draaimoment-meting  

ROBA-DSM, de draaimoment metende askoppeling, is gebaseerd op de beproefde spelingsvrije askoppeling ROBA-DS. Deze wordt gebruikt in vele toepassingen zoals proefstandbouw, de inzet bij seriemachines en Condition Monitoring van machines en systemen.

lees verder..

 

19-05-2014 JUNG QuickAx: ultravlakke dynamische positioneertafels  

QuickAx is de nieuwe serie ultra vlakke precisie- positioneertafels met lineaire motor. Deze onderscheiden zich door een zeer geringe bewegende massa en zijn leverbaar met een slag van 40 en 120 mm.

lees verder..

 

09-05-2014 LinMot roterende motor met planetaire overbrenging  

Op basis van de bestaande PR01-serie heeft LinMot een draai-hefmotor ontwikkeld met een draaimoment tot 80 Nm. De planetaire overbrenging maakt een nauwkeurige en dynamische positionering mogelijk, ook bij lasten met grotere traagheidsmomenten.

lees verder..

 

05-05-2014 LinMot lineaire motor P01-37S in korte bouwvorm  

Met de serie P01-37Sx60 en P01-37Sx120 lineaire motoren komt LinMot tegemoet aan de behoefte aan sterkere en tegelijkertijd compacte lineaire motoren. Op basis van de bestaande 37 HP serie zijn deze 2 motortypes met korte bouwvorm ontwikkeld.

lees verder..

 

05-05-2014 levensduursmering voor onderhoudsvrije cardanassen  

De cardanas is vaak een van de laatste onderdelen die nog onderhoud (smering) nodig heeft. Of levensduursmering en daarmee een onderhoudsvrije cardanas mogelijk is, kan slechts per toepassing beoordeeld worden. Aan de hand van een aantal vaste regels kan dit bepaald worden

lees verder..

 

Bekijk al onze nieuwsberichten

CONTACT

Postadres:

GRONEMAN B.V.
Postbus 24
7550 AA  HENGELO (O)

E-mail:

aandrijftechniek@groneman.nl


Telefoonnummer:

+31(0)74-2551140    
      
Faxnummer:

+31(0)74-2551109


www.groneman.nl

 

Bezoekadres:

Amarilstraat 11
7554 TV  HENGELO (O)