Laatste nieuws:
Groneman

GRONEMAN B.V.

Nieuwsbriefgedreven in aandrijven

uw toeleverancier op het gebied van:

  • Aandrijftechniek

  • Besturingstechniek

  • Verbindingstechniek

De ontwikkelingen in de techniek staan niet stil. U wilt voortdurend gebruik maken van de nieuwste producten in de markt. Onze leveranciers zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en productverbeteringen.

Deze kennis geven wij graag aan u door.

 

Door intensief contact met de leveranciers en regelmatige bezoeken aan de fabrieken blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken in de markt.

 

Persoonlijk contact met u vinden wij zeer belangrijk. Om een goed beeld van uw activiteiten te krijgen, komen wij graag bij u op bezoek. Maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in Hengelo.   

AANDRIJFTECHNIEK

AandrijftechniekAandrijftechniek bij Groneman

Heeft u een verstelling nodig of moet uw machine beveiligd worden? Dan geeft de afdeling Aandrijftechniek graag antwoord op uw vragen. Wij hebben de vertegenwoordiging van een aantal leveranciers op het gebied van mechanische aandrijvingen zoals veiligheidskoppelingen en remmen, hefschroefspindels en cardanassen en cardankoppelingen.

 

 Leveringsprogramma Aandrijftechniek

 

 


meer Aandrijftechniek..

 

 

BESTURINGSTECHNIEK

BesturingstechniekBesturingstechniek bij Groneman

Het automatiseren oftewel de Motion Control van uw productieproces. Dat is waar onze afdeling Besturingstechniek u mee kan helpen. Lineaire servomotoren, tandwielkasten of een kant en klaar positioneringssysteem of pick & place toepassing zijn enkele voorbeelden.

  

 Leveringsprogramma Besturingstechniek 

 

 


meer Besturingstechniek..

 

 

VERBINDINGSTECHNIEK

VerbindingstechniekVerbindingstechniek bij Groneman

Verbinden, lijmen, afdichten, ingieten van elektronische componenten, schroeven: het leveringsprogramma van de afdeling Verbindingstechniek biedt hiervoor diverse mogelijkheden. U kunt in alle gevallen rekenen op een stevige constructie waar u hoge eisen aan mag stellen.


 Leveringsprogramma Verbindingstechniek
  

 

 


meer Verbindingstechniek..

 

 

NIEUWSBERICHTEN

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons programma!

 

28-11-2014 LinMot compacte en uiterst flexibele servodrive A1100

De nieuwe Servodrive A1100 werd ontwikkeld voor het dynamisch besturen van lineaire motoren in toepassingen met een beperkte inbouwruimte. De minimale afmetingen van 26 x 125 x 85 mm maken het mogelijk!

lees verder..

 

21-11-2014 ZIMM in de levensmiddelenindustrie

De automatisering in de levensmiddelenbranche is zeer ver doorgevoerd. Enerzijds bereikt men hiermee een hoge hygiënestandaard, anderzijds wordt door intelligente en functionele systemen een efficiënte productie mogelijk gemaakt.

lees verder..

 

19-11-2014 ENSAT Zelfsnijdende insert met indraaigeleiding

Kerb Konus zelfsnijdende draadbussen hebben een binnen- en buitenschroefdraad. Daardoor kunnen deze, na een gat te hebben voorgeboord, direct in het materiaal gedraaid worden.

lees verder..

 

12-11-2014 JUNG ParaPicker® pick&place unit

De ParaPicker® is een twee-assige pick&place unit waarbij, in tegenstelling tot de traditionele pick&place systemen, beide assen vast staan. Kabelketting en highflex kabel zijn niet nodig, waardoor de kans op storing en slijtage vermindert. Montage is hierdoor eenvoudiger.

lees verder..

 

05-09-2014 SMARTFLEX de perfecte askoppeling

De spelingsvrije askoppeling van MAYR uit de serie Smartflex kenmerkt zich door een gepatenteerde, directe klemming van de elastische metaalbalg.

lees verder..

 

12-07-2014 ALIO Hybride hexapod

De gepatenteerde hybride hexapod is de nieuwste reeks Hexapod systemen van ALIO. Dankzij de precisie van de XY sledes kon men recentelijk de lineaire motor-Tripod met deze sledes combineren met als resultaat een zogenaamde Hybrid Hexapod.

lees verder..

 

Bekijk al onze nieuwsberichten

CONTACT

Postadres:

GRONEMAN B.V.
Postbus 24
7550 AA  HENGELO (O)

E-mail:

aandrijftechniek@groneman.nl


Telefoonnummer:

+31(0)74-2551140    
      
Faxnummer:

+31(0)74-2551109


www.groneman.nl

 

Bezoekadres:

Amarilstraat 11
7554 TV  HENGELO (O)